ESGLÉSIA D’ARES DEL BOSC
Església de La nostra Senyora dels Àngels construïda en 1535 en Ares del Bosc, està situada en el centre del poble, al costat de la casa dels Marquesos de Bosch i una font pública. Pots trobar-la en la trama urbana d’Ares del Bosc (BENASAU), aquest núcli urbà d’Ares del Bosc, es materialitza en dos eixos […]

Església de La nostra Senyora dels Àngels construïda en 1535 en Ares del Bosc, està situada en el centre del poble, al costat de la casa dels Marquesos de Bosch i una font pública.

Pots trobar-la en la trama urbana d’Ares del Bosc (BENASAU), aquest núcli urbà d’Ares del Bosc, es materialitza en dos eixos sensiblement ortogonals, amb edificacions adossades disposades a banda i banda. L’Església aquestá reculada respecte a l’alineació del carrer, configurant una petita plaça.

El temple és de nau ónica, coberta de dos vessants, manca de buits d’importància. La façana principal presenta la porta amb cerca de sillería, aquesta també es col·loca com a reforç a la cantonada i com és usual posseeix un petit campanar.

ESGLÉSIA D’ARES DEL BOSC