ARES DEL BOSC
Pedania del municipi de Benasau, a la província d’Alacant, dins de la comarca del Comtat, situada als peus de la serra de Serrella i a la dreta el barranc d’Ares, afluent del riu Frainos està a 770 m. d’altitud i compta amb 45 cases i 41 habitants. Repoblat amb cristians, va ser capital de parròquia […]

Pedania del municipi de Benasau, a la província d’Alacant, dins de la comarca del Comtat, situada als peus de la serra de Serrella i a la dreta el barranc d’Ares, afluent del riu Frainos està a 770 m. d’altitud i compta amb 45 cases i 41 habitants.
Repoblat amb cristians, va ser capital de parròquia del 1535 al 1574. Del seu patrimoni artístic cal destacar l’església de Ntra. Sra. dels Angels (1535) i el palau dels Marquesos del Bosch (s.XVI)., singularitats posseeix la font d’Ares amb el seu antic safareig, el paratge del naixement del barranc d’Ares i el despoblat morisc.
La seua gastronomia és molt variada i les seues festes es celebren el dia dos d’agost en honor en la “Mare de Déu dels Angels”

ARES DEL BOSC